Zachte tapijttegel als slaapkamer ideeJe wilt het interieur van de slaapkamer aanpakken? De basis begint bij de vloer! Vloerbedekking bied meer comfort en warmte als laminaat. Als je uit bed stapt, begin dan de dag zonder koude voeten!

Ja ik wil graag vloerbedekking in mijn slaapkamer maar... hoe ga ik dit zelf leggen? Ga voor tapijttegels! Tegeltapijt is als kamerbreed  vloerbedekking te leggen. Bij de meeste kwaliteiten tapijttegels ziet u niet dat het tegels zijn. Je ziet dus geen naden. Tevens is het zeer eenvoudig om tapijttegels zelf te leggen.

Het is dus geen slecht idee om voor tapijtegels te kiezen in de slaapkamer. Er zijn diverse soorten te koop. Van een laagpolige bouclé tot heerlijk zachte hoogpolige tapijttegel.

U kunt kiezen om het naadloos te leggen, dus het effect van kamerbreed vloerbedekking of kies voor een speels effect. Het ‘om en om’ leggen. U krijgt dan een dambord motief. Tevens is het mogelijk diverse kleuren en typen te mengen. Match de kleur bijvoorbeeld je gordijn of bed. Het slaapkamer idee van tapijttegels als vloerbedekking is zo gek nog niet!


Goedkoop slaapkamer idee

Weinig budget? Ook dan bent u veel goedkoper uit voor tapijttegels als slaapkamer idee. Wij van Magic Carpets in Nijkerk hebben ook b-keus restpartijen tapijttegels. B-keus zijn nieuwe tapijtegels met kleine kleurverschillen en of weeffouten. Kleine restjes hebben wij vanaf €0,50 per tegel liggen. Als u creatief kleuren en kwaliteit typen wilt mengen kunt u dus HEEL GOEDKOOP klaar zijn!

Bijvoorbeeld; een slaapkamer van 15 m2 gemixt van diverse tapijttegels van €0,50 (dat is €2,- per m2) kost je dan €30,- totaal inclusief btw!


Wil je het liever in één dezelfde kleur? Dit kan ook voor €1,- en €2,- per tegel 50x50cm.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor onze nieuwe collectie (a-keus). De SIMBA hoogpolige tapijttegel, heerlijk zacht voor je voeten of de MAGNUM frisé tegel, minder hoog maar toch heerlijk comfort als zachte vloerbedekking.


Tapijtegels in de slaapkamerGratis tapijtegel stalen en levering

Kom bij ons langs in Nijkerk om ideeën op te doen voor tapijttegel vloerbedekking in de slaapkamer of bestel GRATIS STALEN in onze webwinkel. Wist je dat wij GRATIS LEVEREN bij bestellingen boven de €250,- ?

Je slaapkamer ideeën maak je waar bij Magic Carpets!