Hoogpolig tapijttegelOoit gedacht aan hoogpolig tapijt? Een gezellige warme en moderne sfeer is waar de meeste mensen op zoek naar zijn. Zonder koude voeten uit bed stappen in de slaapkamer of lekker warm voor de buis in de woonkamer. Er is veel mogelijk met een hoogpolige tapijttegel vloer!

 

 

Naadloos leggen met hoogpolige tapijttegels

 

Door hoogpolige tapijttegels met de ‘pijl’ in één richting te leggen is een naadloos resultaat tapijt zichtbaar. Dit met alle voordelen van tapijttegels. U kunt tapijttegels zelf makkelijk leggen direct op de ondervloer zonder teveel snijverlies. Ook is het heel leuk om kleuren te mengen. Er is altijd een kleur hoogpolig tapijt welke past bij uw interieur.

 

Ook heeft hoogpolig tapijt een zeer isolerende en akoestisch dempende werking. Wij verkopen zelfs hoogpolige tapijttegels voor in muziekstudio’s!

 

 

Combineer hoogpolige tapijttegels

 

Het mooie van tapijttegels in maatvoering 50x50cm is dat je deze kan combineren met andere typen en structuren tegeltapijt. Door verschil van hoogtes krijg je een extra ‘twist’ in je tapijt. Mix bijvoorbeeld met een korte lussenpool (bouclé) kwaliteit of met een tevens zachte frisé tapijttegel. Kortom, laat je creatieve geest de vrije loop gaan.

 

Tip: wist je dat het ook mogelijk is om hoogpolige tapijttegels te gebruiken als vloerkleed karpet

 

 

Duurzaam hoogpolig

 

Meer dan 60 jaar ervaring in tapijttegels heeft ervoor gezorgd dat wij een hoogwaardig en duurzaam eindproduct kunnen en blijven leveren. Onze hoogpolige tapijttegels zijn vervaardigd uit duurzaam polyamide garen zodat het ook projectwaardig gebruikt kan worden. U hoeft niet bang een ‘vertrapt’ hoogpolige vloer.  Tevens krijgt u bij aankoop fabrieksgarantie op uw hoogpolige tapijttegel.

 

 

Simba hoogpolige tapijttegelHoogpolige tapijttegels, goedkoop bij Magic Carpets

 

Direct vanaf eigen fabriek van familie van Heugten leveren wij de luxe SIMBA hoogpolige tapijttegel. Veruit de goedkoopste in hoogpolig tapijt. Tevens heeft u geen dure ondervloer nodig. Nieuwsgierig? Wij sturen u graag gratis stalen toe zodat u zelf thuis hoogpolige tapijttegels kunt aanvoelen. Wilt u bestellen? Wist u dat wij gratis leveren bij bestellingen boven de €250,-. Dat word wel heel comfortabel genieten  van uw hoogpolige vloerbedekking.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons in Nijkerk langs te komen. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.  Zie onze openingstijden.

 

De koffie staat klaar!