Woonkamer inrichtingTijd om je woonkamer nieuw in te richten? Al bedacht wat je op de vloer wilt hebben? Heb je misschien al gedacht aan tapijttegels als vloerbedekking?

Tapijttegels geven een warme sfeer aan de inrichting van je woonkamer. Er zijn diverse kwaliteiten tapijt tegels waar je uit kan kiezen. Van een korte lussenpool (bouclé) tot zachte hoogpool. De meesten typen sluiten ook naadloos aan. Vrienden en familie die op bezoek komen zien niet dat het tapijttegels zijn en het mooie hiervan is dat je het zeer eenvoudig zelf kan leggen zonder de hele woonkamer leeg te ruimen!


tapijtegel in de woonkamerCreatief je woonkamer inrichten

Tapijttegels kun je combineren met andere kleuren en kwaliteit typen. Bijvoorbeeld een korte lussenpool in combinatie met een zachte frisé tegel. Hierdoor creëer je een levendige unieke vloer. Of leg tapijttegels ‘om en om’ om een dambord patroon te maken.

Match kleuren met de kleur van je gordijn en bijvoorbeeld bankstel zodat er een balans ontstaat in de inrichting van je woonkamer.


Voordelen van de woonkamer inrichten met tapijttegels

Akoestisch hebben tapijttegels in de woonkamer een groot voordeel. Door de isolerende werking waan je je niet in een galmende ruimte en het is ook nog energie besparend! Heb je vloerverwarming? De meeste tapijttegels zijn geschikt voor vloerverwarming. Heerlijk warme voeten!

Het onderhouden van tapijttegels is zeer eenvoudig. Tegeltapijt is makkelijk te stofzuigen. Het garen is behandeld met een vuil afwerende coating.

Koffie gemorst? Geen paniek! Haal de tapijttegel eruit en maak deze schoon onder de kraan of vervang deze met een reserve exemplaar.

Tevens helpen tapijttegels tegen allergie. Uit onderzoek is gebleken dat tapijt kleine stofdeeltjes vasthoud. Op harde vloeren blijven de stofdeeltjes los liggen. Bij luchtverplaatsing komen deze sneller los in de ruimte. Bij tapijt is dit niet het geval.

Ontdek alle voordelen hier.

Tapijttegel stalenGratis tapijttegel stalen bestellen

Zie je bij ons op de website een mooie tapijttegel? Bestel een staaltje! Wij sturen per klant tot 6 gratis tapijttegel stalen toe. Kijk en voel zelf thuis of de tapijttegel past in uw woonkamer inrichting of kom langs in onze showroom in Nijkerk. Wij helpen u graag.