⚠   Informatie over Corona-maatregelen en levertijden online bestellingen klik hier. 

  • Bespaar De goedkoopste, direct af fabriek!
  • Supersnel Snelle levering!
  • Supersnel Made in Holland

033 246 34 15

Ma - Vr 09.00 - 17.00

Za 09.00 - 16.00

Goedkope vloerbedekking

Wat is er lekkerder dan uit je bed stappen en meteen een zachte warme vloerbedekking onder je voeten voelen, wetende dat het ook nog goedkoop was? Of je kleine kinderen met een gerust hart laten spelen en stoeien wetende dat je buren geen last hebben van lawaai en je kinderen altijd zacht zullen landen?

Met de goedkope vloerbedekking oplossingen van Magic Carpets hoef je je geen zorgen meer te maken. Doordat wij gebruik maken van vloertegels kun je bij een vlek je tegel eruit halen, schoonmaken en schoon weer terugplaatsen. Vloerbedekking goedkoop in huis halen betekent dus niet dat je het om de twee jaar moet vervangen! Tussentijds schoonmaken of bijv. het patroon in de tegels veranderen zorgt ervoor dat je lang geniet van jouw woon- of slaapkamer.

Vloerbedekking goedkoop kopen

Goedkope vloerbedekking is makkelijk online te bestellen. In de shop vind je heel veel verschillende soorten, kleuren en maten tegels. Maar uiteraard vind je de goedkoopste vloerbedekking in onze SALE categorie én in ons magazijn in Nijkerk. Wij hebben namelijk XXL op=op Sale in ons magazijn met pallets vol B-keus en restpartijen goedkope vloerbedekking.

Veilig goedkope vloerbedekking bestellen

Magic Carpets verzendt de vloerbedekking goedkoop én het is zelfs gratis op het moment dat je meer dan € 250 besteedt. Niet alleen voor goedkope vloerbedekking ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook voor goede service!  Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de producten ruilen of retourneren en een reden is niet eens nodig! Niet goed = gewoon geld terug en binnen 10 werkdagen. Alle vloerbedekking wordt in Nederland gemaakt bij familie van Heugten.

Wil je graag de goedkope vloerbedekking komen kopen in Nijkerk? Dan ben je van harte welkom tussen 9.00 – 17.00 van maandag t/m zaterdag (let op: zaterdag sluiten we om 16.00) op de Nijverheidsstraat 28.