⚠   Informatie over Corona-maatregelen en levertijden online bestellingen klik hier. 

  • Bespaar De goedkoopste, direct af fabriek!
  • Supersnel Snelle levering!
  • Supersnel Made in Holland

033 246 34 15

Ma - Vr 09.00 - 17.00

Za 09.00 - 16.00

Hoogpolig tapijt

De tapijttegels van Magic Carpets zijn van goede kwaliteit (van Heugten sinds 1924). Het hoogpolig tapijt is zo ontwikkeld dat het maar liefst 25 tot 34 decibel dempt bij voetstappen maar het dempt ook andere geluiden zoals de tv, radio of stemmen.

Daarnaast isoleert het hoogpolig tapijt ook warmte waardoor het energiebesparend is. En uiteraard is het gewoonweg heerlijk om met blote voeten op tapijt te lopen of je kinderen er op te laten spelen. Veiligheid voorop, want met ons hoogpolig tapijt is kans op uitglijden veel kleiner en áls je valt wordt je val gebroken door zacht en verend materiaal.


Hoogpolig tapijt kopen

Bij Magic Carpets koop je hoogpolige tapijttegels in plaats van één groot stuk tapijt. Er zijn veel voordelen van tapijttegels t.o.v. tapijt. Tapijttegels zijn heel makkelijk zelf te leggen en dus ook ontzettend handig bij verhuizen. Je kunt de tegels decoratief leggen – dus met figuurtjes – en makkelijk de stijl van je huis veranderen door het patroon te verleggen.

Wil je hoogpolig tapijt bestellen en ben je overtuigd van het voordeel van tegels? Kijk in de shop en bestel direct. Mocht je niet kunnen vinden waar je naar op zoek was, neem dan even contact met ons op. Wij hebben in ons magazijn vaak nog partijen hoogpolig tapijt liggen en wellicht zit daar wel wat voor je tussen!


Veilig hoogpolig tapijt bestellen

Magic Carpets is duidelijk de goedkoopste shop met hoogpolig tapijt én heeft daarnaast een hele goede service. Met een vestiging in Nijkerk kun je altijd langskomen om jouw hoogpolig tapijt uit te zoeken of een van de restpartijen op te halen. Op de shop staat een enorm aanbod van verschillende tegels waar voor ieder wat tussen zit. En heb je vragen? Dan staan we je graag te woord via +31 (0)33 246 34 15!